topmenu

Köpvillkor

Köpvillkor

Varorna skickas normalt inom 2-8 dagar efter mottagen beställning.

Frakt debiteras med 69 kr för leverans inom Sverige om storleken på paketet understiger 70 cm x 100 cm. Om paketet skulle överstiga det ovan angivna måttet, så tar vi kontakt för att komma överens om leveranssätt och pris. 

Färgåtergivning

Eftersom datorskärmar inte återger färger korrekt så kanske kulören på bilderna inte överesstemmer fullt med kulören på ramen och passepartouten i verkligheten.

Leveransvillkor

Varorna skickas normalt med DHL till närmaste servicepoint och avisering sker via sms eller e-post. Paketet måste hämtas ut inom 2 veckor efter att det har kommit fram, annars debiteras mottagaren även för returfrakten.

Reklamation

Om vi har skickat felaktigt, icke beställda varor är det viktigt att du reklamerar felet till oss inom 7 dagar. Synlig transportskada eller paket som saknas anmäls till chaufför eller utlämningsställe direkt vid mottagande. Om skadan ej är synlig på ytterförpackningen, skall det anmälas till oss snarast  eller senast 7 dagar efter mottagande. 

Ångerrätt

Enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler, har du 14 dagar ångerrätt enligt distans- och hemförsäljningslagen.

Obs! Ångerrätten gäller ej specialtillverkade varor som t.ex. måttbeställda ramar och passepartouter, så var noggrann när du väljer dina mått. 

Betalning

Betalning sker via 

PP_logo_h_150x38

eller direktbetalning till 

Plusgiro: 727748-6